logo
17 August 2012

Outfit – Zig-zag jumpsuit

Gepost in mijn outfits

De zig-zag zag je dit seizoen vooral veel in subtielere versie. À la Missoni. Kleinere webshops en boetieks stonden er vol mee;  en ik was er best vol ván want heb deze (t-shirt met Missoni print) bijvoorbeeld al eens bij de ‘Mijn favorieten’ rubriek gezet. Ook leuk dus, die Missoni print, maar Suz zou Suz niet zijn als ze niet alweer strevende was naar iets originelers. Zodoende werd ik wild van deze jumpsuit van Dress Republic. Vind je niet dat hij een ultiem zomergevoel geeft? En hetzelfde zwierige gevoel als van een maxi jurk bezorgt hij ook, maar een jumpsuit doet naar mijn mening net even wat sportiever aan. Het is maar waar je op dat moment zin in hebt.

Ik combineerde wit/roze zig-zag met mijn ‘badslippers’ – zoals ze door sommige van jullie genoemd worden. Ik realiseer me dat je ervan moet houden, en dat hebben jullie dus ook wel laten merken, maar ik vind ze geweldig. Ze lopen heerlijk, zijn origineel, kleurrijk, zomers en… nou ja, wat wil ik eigenlijk nog meer?

Normaal ben ik niet zo van de beha bandjes laten zien als het niet hoeft (je zíet ze op deze foto’s toevallig ook niet echt), maar dit keer vond ik het geel verrassend leuk terugkomen in mijn schoenen, dus waarom dan ook niet hè?

Kortom: ik ben tevreden. En jij?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dress Republic jumpsuit
H&M Trend schoenen
Dress Republic vestje
H&M Divided zonnebril


Foto’s door Saskia van Schaik. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties