logo
23 August 2012

Outift – The garden

Gepost in mijn outfits

De Garden collectie van H&M vind ik nog steeds één van de mooiste (zo niet dé mooiste) die ze ooit gemaakt hebben en ik wacht nog steeds met smart op een vervolg. Die romantiek, die kleuren, en die vrolijkheid die alle kleding uit die lijn uitstraalde: ik raak er niet op uitgekeken. Hetzelfde geldt voor deze jurk, die toch wel zo’n beetje het topstuk uit de hele collectie was. Hoewel ik hem elke keer weer ommenabij op dezelfde manier draag (de jurk staat immers op zichzelf – er valt niet heel veel aan te combineren), blijft hij voor mij meer dan de moeite waard. Ik trek hem aan, en het is gewoon zomer.

Voor zover ik me kan herinneren heb ik de jurk nooit eerder met hakken gecombineerd, dus dat wilde ik eens proberen. Deze beauties van vanHaren belandde zo onterecht in de sale: ik vind ze prachtig. Naar het schijnt vinden meer mensen dat, maar hoge hakken kopen: daar beginnen ze niet aan. Zonde, want zo houden wij zelf in stand dat het assortiment mooie hakken bij vanHaren beperkt blijft.

Tot slot nog even wat anders: mijn Bloglovin peil (ik moest het even opzoeken, maar dat is echt met de korte ‘ei’ dames en heren) kan wel een boost gebruiken, dus volg en roep op tot volgen!

Wat vind jij van deze jurk? En in combinatie met hakken?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Garden collectie jurk
Tiger zonnebril
Triwa horloge
vanHaren schoenen


Foto’s door Jan Neman. 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties