logo
9 September 2012

Als het Internet mijn kledingkast was, dan droeg ik vandaag…

Gepost in overig

De vorige keer is me goed bevallen, dus vandaag laat ik jullie weer zien wat ik wel zou willen dragen als ik kon kiezen uit alles wat het Internet te bieden heeft. Júist vandaag, omdat het zo’n prachtige dag is en ik ontzettend blij ben met zo’n mooi-zomerweekend-op-de-valreep. Natuurlijk koos ik weer voor items die geen honderden (of duizenden) euro’s kosten, al is het maar omdat zo’n dag als vandaag wat mij betreft toch vraagt om iets relaxed in plaats van torenhoge designer hakken. En zoals jullie weten: ik geloof dat er leuk uitzien, binnen je eigen stijl, mogelijk is met ieder budget.

Photobucket
Mango – €16,95

Photobucket
Clarks – €99,95 

Photobucket
Supertrash – €119,95

Photobucket
Eksept – €3,24

Dit jurkje werd de basis voor mijn outfit omdat het lekker kleurrijk is, maar simpel qua model. Dat betekent: makkelijk om in te bewegen en niet plakkerig aan je lijf. Ik koos er de laarzen bij om toch een béétje te laten zien dat het september is (in plaats van juli) en al een beetje voorbereid te zijn op het nieuwe seizoen. De kleur sprak me vooral aan, maar ook het model: de slouchy stijl zullen het jurkje een beetje down dressen en dat is voor mij precies de bedoeling. Bovendien hoorde ik gisteren nog dat Clark’s zo ontzettend lekker zitten, dus dat is een fijne bonus.

De tas maakt de outfit dan weer iets netter – vooral wanneer ik nog weg ga naar een willekeurige gelegenheid. Ik let veel te slecht op tassen als het op mijn garderobe en outfits aankomt, dus bij deze wil ik graag de aandacht richten op een mooie tas. Want, naast bijvoorbeeld schoenen, een tas kan een outfit zeker maken of breken. Ik viel vooral op de warme tinten, die een mooi contrast zijn met de frisse kleuren uit het jurkje.

Om het geheel af te maken, draag ik er simpele armbanden bij, die de kleuren uit het jurkje terug laten komen en ophalen.

Wat vind je van mijn combinatie? Iets om zelf te dragen, of niet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties