logo
18 September 2012

Als het Internet mijn kledingkast was, dan droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

“Redelijk droog, zonnig en iets aan de koele kant”, zo luidt het weerbericht voor vandaag. Nou, sinds ik gisteren op Facebook  deze gave laarzen voorbij zag komen, wist ik het wel: als het Internet mijn kledingkast was, dan droeg ik vandaag… zwarte, plateau, knielaarzen! Met daarbij:

supertrashjasje 600
Supertrash – €139,95

supertrashblouse 600
Supertrash – €79,95

nellyjeans 600
Nelly – €104,95

cafemodalaars 600
Cafe Moda – €119,95

Deze outfit begon dus bij de zwarte laarzen. Voor mijn doen best basic, maar het perfecte model zwarte laars mag wat mij betreft basic zijn. Vaak geldt voor basic het volgende: óf saai, óf perfect. In dit geval het laatste dus.

Wanneer ik bij deze laarzen een kokerrok zou kiezen, dan wordt het meteen veel te damesachtig en sexy. Ik koos dus voor een ruige boyfriend jeans: niet te damesachtig, wél sexy. Of ik ze ín de laars of erover draag weet ik nog niet. Ik zou willen dat ik het uit kon proberen!

Toen ik op het jasje stuitte dacht ik meteen: die past perfect qua kleur, en eigenlijk ook qua stijl. Het is misschien al wat winters voor de tijd van het jaar, maar met 17 graadjes kun je best iets aan van ‘wollige stof’ (aldus de beschrijving), toch?

Voor de benodigde dosis humor koos ik voor de blouse met mini-strik.

Oh jongens, dit lijkt me zo leuk staan bij elkaar! Je moet dit keer echt je best doen to proove me wrong!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties