logo
11 September 2012

Annadiva.nl – Voor de grotere cupmaat

Gepost in fashion
Dit is een advertorial. 

Lingerie wordt meer dan eens de basis van je outfit genoemd, en daar zit een kern van waarheid in. Een top staat immers mooier met een mooi decolleté, en een mooi decolleté bestaat uit onder andere uit een beha die voldoende ondersteuning biedt. Vooral wanneer je een wat grotere cupmaat hebt, is dit laatste belangrijk.

Annadiva.nl is een webshop gespecialiseerd in bh’s vanaf cupmaat D. Meer dan 30% van de Nederlandse vrouwen heeft cupmaat D of groter, dus genoeg keuze in grotere cupmaten zal een hoop dames blij maken. Annadiva is dan ook ontstaan uit eigen behoefte: eigenaresse Mariëlle van der Loo ging het in het buitenland zoeken als het op haar bh’s aankwam omdat er te weinig assortiment in de Nederlandse winkels bleek.

Eén van de merken die Annadiva verkoopt is Panache. Dit merk bestaat uit verschillende lijnen en biedt zowel meer trendy lingerie, als basic items. Hoewel ze bh’s vanaf maat AA verkopen, zijn ze -net als Annadiva dus- gespecialiseerd in cupmaat D en groter. De drie kernwooren voor Panache zijn ‘pasvorm’, ‘ondersteuning’ en ‘comfort’.

Photobucket
Ohja: het nadeel van winkelen op een webshop vindt je misschien dat je niet je bh maat kunt laten opmeten. Mocht dit naar jouw idee wel nodig zijn, dan kun je dit zelf doen met de site bhmaatberekenen.nl. Via deze link vind je bovendien extra tips bij het meten. Handig, toch?

Waar koop jij meestal je ondergoed/lingerie?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties