logo
5 September 2012

Battle of the outfits – Eendjes ketting

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Ik was me van geen kwaad bewust toen ik de diertjes aan mijn ketting ‘kuikentjes’ noemde, maar ik werd in de laatste outfitpost met deze ketting netjes verbeterd: het zijn eendjes. Kunnen kuikentjes dan geen eendjes zijn? Nee, blijkbaar niet. Jonge eendjes heten pielen. Ja hállo, dat klinkt toch een stuk minder schattig? Maar goed, tot zover mijn les biologie.

Deze ketting heb ik al een aantal jaren, maar het is nou eenmaal niet echt een basic stuk, dus ik vond hem maar drie keer in mijn ‘archief’. Precies genoeg voor deze rubriek dus! Je ziet twee aardig oude outfits (uit 2010 en 2011), en eent(d)je van jongstleden.

Eerlijk gezegd durf ik er best wat op in te zetten dat jullie massaal voor de eerste outfit kiezen dit keer. Echter, het zal niet de eerste keer dat ik het compleet mis heb, maar tóch denk ik het. De eerste outfit kreeg van de drie verreweg het meest waardering toen ik hem plaatste. En is bovendien ook nog één van mijn favorieten ooit (het voelt alsof ik dat heel vaak over een outfit zeg, maar het is echt maar een select aantal dat daartoe behoort). Ik denk dat deze outfit een beetje van alles heeft: vrouwelijk, stoer, kleurrijk, maar niet té bont.

Bij de tweede outfit vind ik vooral het t-shirt en de riem storend. Het geel en rood had verder wel een mooi geheel gevormd, denk ik namelijk. Nee, de tweede outfit is het net niet. De derde outfit vind ik persoonlijk wel leuk, maar vonden de meesten van jullie veel te druk met al die verschillende kleuren. Wat ik natuurlijk wel begrijp.

Dit waren mijn theorieën, nu wil ik die van jou horen! Welke outfit spreekt je het meeste aan en waarom?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Asos ketting


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties