logo
20 September 2012

Beeldmateriaal – September

Gepost in beauty, fashion, overig
In deze rubriek zie je simpelweg interessant, inspirerend, intrigerend en aansprekend “beeldmateriaal” verzameld.

Goede fotografie, bijzondere mode, knappe beauty en mooie catwalklooks: deze post staat er weer vol mee. Laat je inspireren!

Photobucket
De laatste collectie van Alexander Wang vind ik werkelijk waar prachtig. Veel van die collectie bestaat namelijk uit deze ‘stukken’, die samen dan een kledingstuk vormen (dat is echt een heel slechte omschrijving, maar hoe zou jij het doen?). Heel simpel, maar heel geniaal. Bron foto

Photobucket
Ook simpel, en ook geniaal: deze haarband van 5 inch and up x Nelly. Wat ík, als colourjunkie, leuk vind aan een zwarte haarband vraag je je misschien af? Ik kan het niet eens goed uitleggen. Het is de dikte, de bolling. Het vrij grove ding bij het poppenhoofdje (hopelijk doe ik haar daar niet mee tekort) van Sandra. Mooi! Bron foto

Photobucket
Ligt het aan mij of is zo’n soort ketting eigenlijk ouderwets? Tegenwoordig is alles eigenlijk al een keer ‘oud’ geweest en weer ‘nieuw’ geworden, maar zo’n gevoel van vroeger heb ik. In ieder geval vind ik hem briljant in zijn eenvoud (of is dit geen eenvoud te noemen?). En hé: ik begin een patroon te zien. Bron foto

Photobucket
Holografisch. Kan me niet schelen hoe lang of hoe kort dat blijft bestaan in het modebeeld: ik zal er altijd van blijven houden. Gelúkkig is het nog te zien in veel zomer 2013 shows, wat betekent dat het ook bij de ketens nog wel even zal liggen. We want more! Bron foto

Photobucket
Toen ik hem de eerste keer zag vond ik hem al mooi. Nu ik heb zo’n 368 x gezien heb vind ik hem alleen maar mooier: deze duochrome metallic rok van H&M Trend. En dan vooral in combinatie met iets wat helemáál niet glamorous is, zoals een parka. Bron foto

Photobucket
Sinds ik iets anders heb gedaan met mijn haar, zie ik ineens méér, méér en méér dingen die ik interessant vind op haargebied. Zoals deze gele (die kleur doet ‘t ‘m, dat begrijp je) strengen uit de show van Oscar de la Renta. Hoe je het ook went of keert: twee kleuren in je haar blijkt toch leuker dan alleen. Bron foto

Photobucket
Ik ga nét iets sneller over op de hardloopschoentrend als ze neon zijn. Bron foto

Photobucket
Helemaal geen trend, maar ook iets wat ik geweldig blíjf vinden: een blauw/lila/roze (in ieder geval dus niet de warme kant) kleur paars op de lippen. En dan voor de rest een lekker girl next door uiterlijk. Bron foto

Photobucket
Het fascinerende aan deze rok vind ik dat, zonder die 3D dingetjes, hij zo van de Zeeman had kunnen komen. Niet dat daar iets mis mee is hoor, dan had ik ‘m nog steeds mooi gevonden, maar die 3D figtuurtjes doen het ‘m wel gewoon en maken deze rok écht 3D grafisch. Bron foto

Photobucket
We hadden al de politiepet. Maak daar maar agent meets skileraar van. Bron foto

Photobucket
Had ik het al over haar gehad in deze post? Nee hè? Nou bij deze: als het dan toch in één kleur moet, dan ‘doet u mij deze maar’. Bron foto

Wat je favoriete afbeelding?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties