logo
9 September 2012

Cindy Crawford at C&A – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Deze post kwam gisteravond al online, maar er ging toen iets mis met de inhoud. Vandaag (zondag) verschijnt deze daarom opnieuw. Sorry voor het ongemak.
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Op Facebook kondigde ik al aan dat vanaf deze week de Cindy Crawford at C&A collectie te koop is. Deze collectie is, in tegenstelling tot andere speciale collecties vaak, in álle filialen van C&A te koop. Daarnaast nog op de webshop van C&A en op wehkamp.nl. Mijn onderstaande favorieten haalde ik bij de laatste vandaan, omdat het assortiment daar nog het grootste bleek; ij C&A ontdekte ik al veel uitverkochte artikelen. Cindy doet blijkbaar goed zaken!

Toegegeven: dit is niet de meest flashy ‘Mijn favorieten’ post die ik ooit geplaatst heb, maar het mag wat mij betreft ook best wel eens wat ingetogener zo nu en dan. Met name zodat het uitgesprokene niet saai wordt, haha. Deze post is daarmee misschien ook voor de dames die normaal hun hartje hier niet echt op kunnen halen als het op hun éigen smaak aankomt. Zij mogen ook wel eens aan hun trekken komen.

Voor wie Cindy Crawford niet kent: don’t be ashamed, ik moet eerlijk bekennen dat ik haar ook alleen maar ken van haar samenwerking met van Haren. Máár: ook niet gek als je haar wél kent, want Cindy was in zo’n twintig jaar geleden één van de populairste topmodellen wereldwijd. Haar piek was echter in 1990 en… toen was ik dus nog niet geboren.

Wat ik met schoenen (met van Haren dus) kan, moet ik ook met kleding kunnen, moet Cindy gedacht hebben. Zo kwam ze op een collectie uit die bestaat uit drie afzonderlijke outfits, maar door alle kledingstukken met elkaar te combineren kun je er natuurlijk veel meer dan drie maken.

Photobucket
V.l.n.r.: €19,- / €69,- / €19,- / €29,- / €19,- / €29,-

Voor mij zijn deze items te veilig om helemaal wild van te worden, maar dat wil niet zeggen dat ik het niets vindt. Het vest lijkt me heerlijk, in een ribbroek heb ik helemaal zin voor het komend seizoen, en de kobaltblauw kleur van de blouse en trui vind ik top. Ook vind ik dat de collectie goed bij zowel Cindy als bij C&A past (al valt de prijs van dat vest me wel ietwat uit de toon), ook niet onbelangrijk.

Zoals ik al zei: ik koos ervoor mijn favorieten te selecteren van wehkamp.nl, maar mocht je nou interesse hebben in één van deze items, dan is het de moeite waard even te bekijken of de webshop van C&A het ook nog heeft. Met de code ‘CA15NL’ krijg je hier namelijk €5,- korting op je bestellingen. Let wel op: deze code is nog maar t/m 10 september geldig!

Ohja, tot slot de gebruikelijke informatie: bij C&A zijn de verzendkosten €3,95 en bij wehkamp.nl €5,95. En als zij dit lezen: daar mag je als groot bedrijf wat mij betreft best wat aan doen.

Wat vind jij van deze collectie? Past het bij je? Waarom wel/niet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties