logo
2 September 2012

Monki SALE – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

De afgelopen weken heeft Monki 50% korting gegeven op al hun SALE artikelen en vandaag is de laatste dag dat ze dit doen. Een perfect moment voor mij om Monki een keer in de ‘Mijn favorieten’ van deze week te gebruiken, lijkt mij. Op Facebook vroeg ik of jullie nog wel zin hadden in (nog) een SALE post, of dat je liever uitkijkt naar het nieuwe seizoen met een nieuwe seizoen. Jullie antwoord was duidelijk: liever het eerste.

Voordat er verwarring onstaat: de helft van het bedrag gaat eraf wanneer je bij de check-out van je bestelling komt. Wanneer je nu op de site kijkt, kosten alle items dus het dubbele van de prijzen die ik hieronder heb vermeld.

Photobucket
V.l.n.r.: €5,- / €5,- / €10,- / €10,- / €12,50 / €13,75

Monki is voor mij een soort H&M (ze zijn ook van hetzelfde bedrijf, dus die vergelijking slaat niet helemaal nergens op), maar dan minder mainstream en wat meer strak. Dat laatste wel op een speelse manier, en niet op de luxe manier als Cos dat doet. Vooral hun accessoires zijn vaak erg grappig, mooi, en om te zoenen en ook van hun kleding ben ik fan. De grote reden waarom ik amper Monki heb, is vooral omdat er nog zo weinig winkels zijn (Amsterdam, Rotterdam en sinds een aantal maanden ook Utrecht), en omdat je bij de webshop €6,- verzending betaalt én met de creditcard moet afrekenen.

Een andere reden dat ik eerder naar H&M ga is toch omdat H&M veel verschillende lijnen en stijlen heeft. Bij Monki is dit meer één stijl, en het dragen van één stijl past gewoon niet echt bij mij. Ik wil het allemaal mixen, afwisselen, uitproberen, omdraaien, etc.

Ik klink nu wellicht wat negatief, maar dat ben ik helemaal niet. Monki heeft ontzettend leuke winkels en ook ontzettend leuke kleding – voor dezelfde fijne prijsjes als H&M. Nou vooruit, Monki is helaas iets duurder.

Bovenstaande vind ik allemaal leuk, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik toch al een beetje naar de truien begin te neigen (forgive me), dus ik heb vooral heel veel zin in die warme trui. Toch vind ik ook de kleur van de blouse heel mooi, en lijkt de jumpsuit me een heerlijke basic die je in één ruk aantrekt en waarbij je vervolgens helemaal los kunt gaan op de accessoires.

Is dit nou allemaal niet je stijl; er is nog een hoop meer SALE!

Wat vind jij van Monki? Kom je er weleens (zowel online als in één van de winkels)?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties