logo
23 September 2012

Outfit – Een jurk aan een kraagje

Gepost in mijn outfits

Of een kraagje aan een jurkje. Het is maar net hoe je het bekijkt. In ieder geval is het leuke aan dit Dress Republic jurkje (en kraagje) dat je hem op verschillende manieren kunt bekijken. Óf als jurkje met cut-out stukken, óf als jurkje met los kraagje, óf – nou ja, you name it. Door de kleuren blauw en wit (makkelijk te combineren!) lijkt dit jurkje me heel veelzijdig qua stylen. Ik begon met de speelse ik-heb-een-dikke-knot-op-mijn-hoofd-manier, maar wanneer je al even gescrolled had was je dat vást al opgevallen.

Een knot dus, die mijn vriendje liefkozend ‘drol’ noemt, omdat het op een vlaai schijnt te lijken. Maakt mij niet uit: vanaf het moment dat ik dit jurkje zag, had ik deze hair do erbij in mijn hoofd. Vraag me niet precies waarom, het was wat er in mij werd opgeroepen. De knot doet me erg denken aan een bekende Lookbookster die ik op dit moment niet kan vinden (ik kom haar online altijd tegen, dus zul je net zien…), maar die van mij is natuurlijk minder precies/meer de Suz way.

Ik ben weer heel nieuwsgierig wat jullie vinden!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dress Republic jurkje
H&M jasje
H&M Divided legging
Blink laarsjes
Susan Bijl tas


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties