logo
30 September 2012

Outfit – Furry feet

Gepost in mijn outfits

Misschien dat je deze schoenen nog herkent uit deze post. Zoals ik wel eens verteld heb, ben ik dol op faux fur. Niet in de laatste plaats omdat het lekker warm is, en ik het nogal snel koud heb. Deze Viva vintage schoenen waren dan ook meteen een schot in de roos van mijn modehartje. En niet alleen in die van mij. Zowel mijn zusje als mijn vriendje waren jaloers. En inderdaad: ik denk eigenlijk dat een mannelijke versie ook niet zou misstaan. Het is immers niet het meest elegante schoeisel…

…en juist daarom koos ik voor verder een vrouwelijke, klassieke outfit. Met name de rok zorgt daarvoor, maar ook de lipstick draagt daaraan bij. Wat mij betreft doet de lipstick ontzettend veel voor deze outfit. Zonder zou het geheel vrij grauw ogen, nu wordt het er een stuk stralender op.

Hoewel deze outfit me echt 1.60 doet lijken, in my opinion, voel ik me – met die rode lippen- een soort roodkapje. Klein maar fijn dus.

Wat vind jij van mijn furry feet?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M vestje
H&M rok
H&M legging
H&M ketting
Viva vintage schoenen


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties