logo
16 September 2012

Outfit – Ibiza boot

Gepost in mijn outfits

De Ibiza boot is vernoemd naar een eiland waar ik nog nooit geweest ben, maar wat natuurlijk dé vakantiebestemming van dit moment is. Met name door, wat ik van anderen begrijp dan, de relaxte, zonnige, maar tegelijkertijd stijlvolle sfeer die er hangt. En dan bedoel ik met stijlvol natuurlijk vooral bohemian stijlvol, want dat is dé Ibiza stijl. Deze look is niet zo heel bohemian, want het is wat ik droeg naar de Elegance Awards. Nog steeds ontzettend underdressed (misschien wel ‘helaas’ worden dit soort events toch vooral werk), maar toch een beetje netter dan de hippiestijl.

Je kunt de laars nog herkennen uit deze post. Nu wilde ik jullie bij deze vertellen dat deze vanHaren laars eindelijk verkrijgbaar is, maar… al helemaal uitverkocht! “Er is een ware run op geweest”, zeggen ze in Waalwijk. Ze lopen ook ontzettend comfortabel, net pantoffeltjes. Maar dat ligt misschien aan het comfort van de gemiddelde schoen in mijn kast, haha.

Het lijkt wel even “van Haren” weekend dit weekend, want vrijdag zag je een collectie preview, gisteren zag je in ‘Mijn favorieten’ de leukste vanHaren schoenen uit de huidige collectie en in deze outfitpost zie je vanHaren laarzen. Kan gebeuren!

P.S. Remember: vandaag is de láátste dag je mee kunt doen aan de winactie en hele leuke Bullboxer laarsjes kunt winnen. Heb je maat 36, 37, 38, 39 of 40, zijn ze jouw smaak en doe je nog niet mee? Dan weet je wat je te doen staat!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Tally Weyl longsleeve
New Yorker rokje
H&M kniesokken
C&A riempje


Foto’s door Vera Lücker. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties