logo
25 September 2012

Outfit – It’s all about accessoirees

Gepost in mijn outfits

Denk je deze outfit nou eens in zónder accessoires? Dan was ik net een Kerstboom toch? Met dat rood en groen. Ik vind het geweldig om te zien hoe accessoires een outfit kunnen maken, wat deze keer zeker het geval is. Vooral de ketting (die hadden jullie voor me uit kunnen zoeken, toch?) van liameo.nl (een nieuwe Nederlandse webshop die er echt ontzettend mag wezen) trekt een gezonde dosis aandacht.

Ik heb het echt ‘ontdekt’ om mijn haar strak naar achteren te doen en vervolgens voor een opvallende ketting of opvallende oorbellen te kiezen. Dat heeft iets chics, terwijl je met een casual sieraad (zoals hier) het ‘gevoel’ ook heel makkelijk ombuigt naar casual.

Er kwam laatst een verzoekje of ik niet eens mijn jas in een outfitpost wilde laten zien. Ik zei toen al: ‘Maar ik heb geen 50 jassen, voor elke outfit ééntje, dus verwacht daar niet te veel van hoor!’ Juist doordat ik niet zoveel jassen heb (ik ben vrij eenkennig en woon echt in mijn faux fur jas) match ik mijn jas ook niet echt met mijn outfit, en vind ik een jas ook niet echt bij een outfit horen. Voor mij zit het zo: ik draag een outfit, en daaroverheen een jas. Vandaar dat je hier bijna geen jassen voorbij ziet komen. Al wil ik dus, op verzoek, best een uitzondering maken. Sterker nog: vraag me dat alsjeblieft nog eens met hartje winter. Scheelt me weer een dag koukleumen.

Wat vind jij van het geheel? Het is wellicht wat onsamenhangend allemaal (er is wel degelijk over nagedacht; daar zie je gewoon niet veel meer van terug), maar dat vind ik eigenlijk wel speels voor een keer: wat minder matchy-matchy.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Primark jurkje
H&M panty
Zign schoenen
Claire’s riempje
Versace for H&M armband
Liameo ketting
Urban Stiletto jas


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties