logo
11 September 2012

Outfit – Somewhere over the rainbow

Gepost in mijn outfits

De (hopelijk niet) laatste zomerse outfit voorlopig. Om het af te leren, zullen we maar zeggen. Misschien kijkt het wat raar naar blote benen en een felle zon op je beeldscherm, terwijl het buiten vandaag niet mis is met de regen, maar dan heb je iets om bij ‘weg te dromen’ toch?

Ik nam het er dit weekend nog even goed van en ging voor items die ik in de winter niet zo snel meer zal aantrekken. De shorst misschien nog wel in combinatie met een maillot, maar het jurkje/topje is daar voor mij echt te zomers voor. Als het om de gympen gaat ben ik vooral heel bang dat ze vies worden zodra het weer minder goed wordt. Ben zo trots op ze!

Al jaren draag ik allerlei stijlen (‘vroeger’ vooral mijn eigen, rare stijl, haha), maar de sportieve stijl? Dat nóóit. Sport was voor  mij sowieso een no go area. Een paar jaar geleden heb ik nog een paar jaar ballet gedaan, maar persoonlijk vind ik dat geen sport. Als in: dat is het natuurlijk wel, maar ik vind ballet meer een performance. Meer in de richting van kunst gaan dan van voetbal, als je begrijpt wat ik bedoel. Maar wat ik eigenlijk wilde zeggen: sinds ik weer meer met sporten bezig ben, lijk ik sportkleding ook steeds leuker te vinden. Ook in het dagelijks leven. Óf mijn belangstelling wordt gewoon onbewust gewekt doordat sportkleding in zijn algemeenheid weer meer in het straatbeeld terugkomt. Waar het ene psychische proces begint en het andere ophoudt blijft moeilijk te zeggen.

Wat vind je? Houd jij van sportieve kleding? Waarom wel/niet?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Asos Petite via eBay jurkje als top
vintage shorts
H&M pet
Vans gympen


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties