logo
10 September 2012

Outfit – Tennismeisje

Gepost in mijn outfits

Toen ik deze klep de vorige keer droeg werd ik al tennismeisje genoemd, maar met dit ensemble is het tennisgehalte nog een stuk hoger. Dat blauwe uitlopende jurkje doet ‘t ‘m, samen met de gympies. Ik vind het wel leuk, de tennisstijl. Geef toe: er zijn sporten waar ze er erger bij lopen.

Van -waarschijnlijk- het laatste zomerweekend moest nog even volop genoten worden, zoals je ziet. Dat doe ik meteen, wanneer de zon zo lekker schijnt. Buiten werken, nog één keer blote-benen-creaties bedenken. Voor mij zijn er ergere dingen dan dat.

Al vrij snel wist ik dat ik iets met het jurkje en het ‘hestje’ (ja, hoe noem je dat ding eigenlijk?) wilde doen, maar het was nog even passen en meten hoe dan precies. Mijn vriendje schoot het gelijk af en zei: ‘Less is more, laat hem nou weg’. Sommige van jullie zullen dat misschien alsnog zeggen, maar dat werd me toch echt te kaal hoor! Alleen jurkje. Uiteindelijk, na verschillende riempjes en manieren van knopen, kwam ik tot dit resultaat. Vriendje bleef nog even koppig, maar zei een uurtje later toch: ‘Oké, je hebt er weer iets leuks van gemaakt, dat wil ik toch even rechtzetten’. Nou, daar krijg je mij wel mee aan het glunderen!

Wat vind jij? Te veel tennis, te weinig less is more? Of ‘juist leuk zo’?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
vintage jurkje
H&M Divided top
H&M Trend via eBay zonneklep


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties