logo
14 September 2012

Outfit – The new shopping bag

Gepost in mijn outfits

Ik ben dol op nieuwe ontdekkingen, en een tijdje geleden was Susan Bijl daar één van. Zij is een ontwerpster die nooit de ambitie had ontwerpster te worden, maar het concept van de new shopping bag ontstond uit eigen behoefte en blijkbaar vervulde deze ook een behoefte van een hoop andere, want voor veel mensen is deze nylon tas nu een begrip. Het fijne van deze tas is dat hij er in ontelbaar veel kleurcombinaties is, ontzettend praktisch is in het dagelijks gebruik en ook nog eens goed betaalbaar. Dat is een prettige verrassing wanneer iets toch een heus designer items is, hoe je het went of keert. Meer over de tas zul je binnenkort lezen in een interview!

Bij deze outfit ging ik weer voor causal chic. Een broek met jogging effect, met een ketting die weer wat netter oogt. Mijn haar zit op een manier ergens ertussen in. Ik was bezig met een creatie die een beetje stoer en funky moest worden, maar het werd meer net en opgestoken.

Anyway, het geheel vind ik leuk en in balans geworden. Ik baseerde mijn outfit op de kleurcombinatie van de tas, die ik echt super leuk vind, en kwam zo hierop uit.

Wat vind je? Is alles goed in balans of zou je iets anders doen?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ichi top
broek uit Zweden
H&M schoenen
H&M Trend ketting
Susan Bijl shopping bag


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties