logo
6 October 2012

Als het Internet mijn kledingkast was, dan droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

“Het is nu echt herfst hè?”, zei ik tegen mijn vriendje toen we gisteren in de auto zaten. Om ons heen was alles bezaaid met bruin/gele bladeren. Dát vind ik dan wel weer mooi aan de herfst. Voor de auto liepen mensen over het zebrapad met hun nek verstopt in een sjaal en hun handen in de zakken van hun warme jas. Naast een warme chocomel misschien, geeft dat me vooral zin in het dragen van warme kleding dit weekend.


Photobucket
New Look – €64,99


Photobucket
Vero Moda Very – €134,95


Photobucket
Asos – €16,94


Photobucket
Friis & Company – €139,95 


shoebyburgundyhoed
Shoeby – €19,95 Zo’n enkellange broek oogt misschien niet heel warm, maar – ik stel ‘m me zo voor met een hoge zwarte sok- moet in combinatie met de rest van de outfit toch warm genoeg zijn. De groene kleur vind ik in ieder geval, vooral in combinatie met het burgundy (of wat wij gewoon bordeaux rood noemen). De hoed lijkt paarses dan dat, maar op een campagnefoto die ik heb gezien is dat niet zo. Ik denk dus dat dat een beetje vertekend is.

Al deze items vind ik afzonderlijk te gek, maar vooral ook het jasje. Het ietwat truttige printje wordt versterkt door het peplum model, maar de rits maakt het jasje dan weer niet écht ouderwets.

Zou jij dit dragen? Waarom wel/niet? En wat is je favoriete item van deze vijf?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties