logo
21 October 2012

De leukste reacties – Oktober

Gepost in overig
In De leukste reacties zet ik eens per maand wat reacties, van de maand tot dusver, bij elkaar die er uitsprongen voor mij. Interactie vind ik erg belangrijk op mijn blog, en daardoor zet ik graag jullie input in het zonnetje.

Ook in oktober waren er weer leuke, grappig en vereerende reacties. Lees maar mee:


Outfit – Pied-de-poule 2.0
Photobucket
Ook al weet ik dat lezers mijn outfits soms nog wat te heftig of gewaagd vinden: ik weet dat ik wel altijd mensen aan het denken zet (bewust of onbewust) en dat ik op die manier toch (al is het dan indirect) een invloed uitoefen op hoe ze naar kleding kijken. Hopelijk klinkt dit niet arrogant!

Outfit – Subtiel goud
Photobucket
Zo lief toch, dit? En bijzonder dat iemand blijkbaar toch even iets verder kijkt dan haar neus lang is. De digitale wereld is immers best vaak een snelle/oppervlakkige.

Arnhem Centrum – De beauty- en mode highlights
Photobucket
Jullie reacties op mijn post over winkels in Arnhem waren zo leuk! Ik zou willen dat ik het met alle steden zo kon doen, maar helaas zal dat veel reistijd kosten en ken ik geen enkele plek zo goed.

Outfit – Regendans
Photobucket
Altijd leuk om te horen dat ik niet alleen op de wat meer voor de hand liggende onderwerpen inspireer, maar ook op de wat minder voor de hand liggende gebieden. Zoals poseren dus.

Outfit – Ombre fur
Photobucket
Eén van de grootste complimenten die je me kunt geven: dat iemand vindt dat mijn site “beter” wordt. Want uiteindelijk is dat waar het allemaal om gaat (in het leven): groei.

Outfit – Leatherlook shorts
Photobucket
Spreekt voor zich, toch?

Outfit – De leren shopper
Photobucket
Soms attenderen jullie me op dingen waar ik nog helemaal niet bij had stil gestaan. Zo vonden jullie bovenstaande outfit echt wat anders dan dat je van me gewend bent, terwijl dat voor mij niet zo voelde.

Outfit – De Spice Girls
Photobucket
Yes! Ik haalde tenminste één iemand over die van gedachte veranderde over de schoenen.

How I roll with – Lipgloss
Photobucket
Nooit verwacht dat zoveel meer mensen het met me eens zouden zijn over lipgloss!

Outfit – Relaxed chic
Photobucket
Anouk is misschien wel mijn trouwste lezeres. Dankjewel Anouk!Heb je jouw reactie toevallig gespot? Zo niet: alsnog heel erg bedankt dat je ‘m hebt achter gelaten!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties