logo
4 October 2012

Drie Dwaze Dagen dag 1 – Mijn favorieten

Gepost in fashion, overig
Deze week niet één ‘Mijn favorieten’ post, maar drie! Elke Drie Dwaze Dagen dag van 2012 zie je hier mijn favoriete aanbiedingen van die dag.

Vanaf vandaag is het weer zover…

…de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf! Vroeger natuurlijk alleen in de fysieke winkels, maar tegenwoordig ook comfortabel online: vanaf 09.00 uur vandaag kun je de aanbiedingen in deze post online kopen

Hoewel de kleding en schoenen (toch mijn favo’s) bij de Drie Dwaze Dagen vaak geen geweldige aanbiedingen/items zijn, is de beauty afdeling des te interessanter. Ook zijn de DDD hét moment om je slag te slaan voor dure sieraden, kwalitatief goede panty’s én kado’s. Want de Bijenkorf vind ik met hun gadgets echt een kadowinkel.

Deze eerste dag van de DDD is het boekje éxtra dik en dus heb ik geen zes maar twaalf favorieten deze keer. Speciaal voor de lezeresssen die niet van dringen én van vroeg opstaan houden, en gewoon vanuit bed, werk, school, I don’t care, mee willen doen aan het  (online) gele circus. Echt álle aanbiedingen heb ik doorgespit (voor de goede orde: dat zijn er bijna 3000) en er the best of the best voor je uitgezocht.

Photobucket
V.l.n.r.: Essenza dekbedovertrek,  €39,00 / Triwa horloge,  €129,- / Missoni sjaal, €79,- / Happy Socks, €5,- / De Bijenkorf armband, €15,- / Thierry Mugler ‘Angel’ parfum, €110,-

Photobucket
V.l.n.r.: De Bijenkorf sjaal, €15,- / Sex and the city, the movie – 1 &2, €15,- / Michael Kors horloge, €135,- / De Bijenkorf armband, €10,- / Chopard ‘Wish’ parfum, €30,- / Magic dress tape, €6,- 

Geweldig aan de Drie Dwaze Dagen vind ik de sfeer. Dat de hele stad geel kleurt (helaas wordt dat wel wat minder door het online shoppen), dat alle uitzendkrachten van heel Nederland in die paar enorme warenhuizen staan, en dat het dringen is bij de lipsticks. Ik ben misschien in de minderheid, maar ik houd wel van een beetje (!) dringen. Niets mis met moeite doen voor mooie dingen, toch?

Wanneer je bovenstaande favorieten bekijkt, let dan vooral even op de plakstrips van Magic. Deze zijn super handig (net als de andere artikelen van het merk) voor wanneer je geen strapless kleding draagt omdat het niet ‘blijft hangen’. Ook wil ik Happy Socks even bij je onder de aandacht brengen, omdat je op het eerste gezicht niet meteen warm loopt bij sokken waarschijnlijk. Toch: ik heb er zelf een aantal en ik ben super tevreden over het fijne stofje, de goede kwaliteit en de vrolijke prints. Ze zijn nu heel goed betaalbaar!

Voor €3,95 laat je je bestelling thuis bezorgen. Normaal gesproken kun je je bestelling ook gratis afhalen bij een filiaal, maar rond de Drie Dwaze Dagen bieden ze deze service niet. Alle aanbiedingen gelden de komende dagen tot de voorraad strekt.

Ben jij er standaard als de kippen bij als Nederland geel kleurt? Of duik je liever drie dagen onder?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties