logo
13 October 2012

Fashionbootz.nl – Trotseer de regen!

Gepost in fashion
Dit is een advertorial.

“Elk nadeel heb z’n voordeel”, weet je nog? Ook voor regen geldt dat. Geen beter moment om de allerleukste regenlaarzen die je ooit gezien hebt te shoppen dan wanneer het… inderdaad: regent.

FashionBootz heeft ze: de leukste regenlaarsjes die je ooit gezien hebt. Want regenlaarzen die hoeven helemaal niet groen en viezig te zijn.

Of het nu om een enkelmodel met strik gaat (zoals ik ook heb) of een degelijk, stoer exemplaar met spijkerbroek effect: voor elke stijl is er wel wat wils. Dat in combinatie met redelijke prijzen, terwijl 98% van het assortiment gemaakt is van natuurrubber. Bij FashionBootz shop je dus betaalbaar, milieubewust en profiteer je ook nog eens van gratis verzending (ook naar België!): ik ben fan!

Photobucket
Jeans regenlaarzen€45,95 / Fashion regenlaarsjes€27,95 / Rainbow regenlaarzen – €59,95 

De webshop van FashionBootz ziet er professioneel, vrouwelijk en overzichtelijk uit. Zo vindt je onderaan de home-pagina een overzicht van de verschillende merken die FashionBootz verkoopt. Wanneer je op ze klikt, kun je een korte ‘bio’ lezen. Eén van de merken is Ilovemydesign: regenlaarzen die je zelf, en naar eigen wens dus, kunt beschilderen én herbeschilderen. Het vereist wat schilderkunsten, maar je schoenen aan je outfit aanpassen was nog nooit zo makkelijk.

Fijn voor alle dames met een relatief grote maat schoenen: de maten lopen t/m 43. Zo hoef je niet naast de denkbeeldige pot te piesen. Daarbij krijg je op alle laarzen 3 maanden garantie; blijk je binnen die termijn tóch ontevreden over de gewaarborgde kwaliteit van je laars dan krijg je je geld terug.  Ook heb je 30 dagen na ontvangst de tijd je schoenen om te ruilen: goede service dus.

Ohja: vergeet bij guur en koud weer je handschoenen niet! FashionBootz heeft hele leuke: deze bijvoorbeeld (van echt leer!).

En nu maar hopen op veel regen deze herfst?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties