logo
18 October 2012

Filmpje! – “Cindy Crawford bij de C&A fashionshow, lente/zomer 2013”

Gepost in fashion

Gisteren was de nieuwe fashionshow van C&A: lente/zomer 2013. Ja ik weet dat die nog een heel eind weg is, maar we weten allebei: de modewereld loopt altijd zo’n twee seizoenen voor.

De kleding van de reguliere C&A lijnen ga ik jullie in foto’s laten zien – dat is wat duidelijker- maar alles rondom de nieuwe collectie van Cindy Crawford besloot ik te filmen. Ik weet niet in hoeverre jullie hier al hadden meegekeken naar de show, maar ik neem aan dat er nog genoeg lezers zijn die dat niet hebben gedaan. De belichting en stabiliteit zijn niet optimaal, maar helaas kun je het filmen van zo’n show moeilijk voorbereiden en heb je je plek niet voor het uitkiezen. Bereid je daarnaast voor op heel wat geknip; dat heb ik bewust gedaan om het voor jullie niet te langdradig te laten zijn.

Door het filmpje zie je dan ook niet de kleding het beste en meest duidelijk (vandaar dat ik de foto’s aan het einde heb toegevoegd), maar krijg je wel een beetje een sfeer impressie van hoe de setting van zo’n show is. Bovendien kun je eens zien hoe dat gaat bij een soort persconferentie met Cindy Crawford, die na afloop van de show was. Eén woord: ellebogenwerk!

Het praatje van Cindy was natuurlijk vrij commercieel (ze zal eens zeggen: “Nou, de samenwerking viel me eigenlijk wel tegen”…), maar toch was het erg bijzonder om haar in levende lijve te zien. Al was haar modellentijd dan ‘voor mijn tijd’, ik merk om mij heen dat haar naam toch echte indruk maakt. En daarnaast haar uiterlijk: er bestaat dan misschien wat onenigheid over wat ze nu wel en niet aan zich heeft laten sleutelen, maar mijn opinie is dat ze er voor haar leeftijd (46) gewoon heel goed uitziet.

Haar lente/zomer collectie bij C&A is weer erg toegankelijk; misschien een beetje té, want ik mis toch wat uitgesprokenheid. De collectie is z zoals haar herfst/winter collectie, maar gelukkig met wel wat meer kleur. De belangrijkste tinten waren kobaltblauw-maar-dan-iets-lichter en limoen-groen/geel.

Wat vind jij van Cindy Crawford?


Gefilmd en bewerkt door mij. 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties