logo
23 October 2012

Filmpje! – “Outfit – Lazy Sunday afternoon”

Gepost in mijn outfits

Na al verschillende variaties uit te hebben geprobeerd ga ik het tóch nog een keer proberen: mijn outfit laten zien in een filmpje. Hopelijk met blije gezichten als resultaat. Dat laatste kan ik natuurlijk niet zien, dus dat moeten jullie me even laten weten. Goed? Deze keer geen gepraat, geen tekst: alleen maar kijken naar bewegende beelden. Hier zal ik het hoe en wat van deze outfit vertellen en erbij zetten waar alles vandaan komt.

Het jasje vind ik echt ge-wel-dig en ik kan me niet voorstellen dat ik hem ooit niet meer geweldig zal vinden. Hij is van heerlijk soepel materiaal, en – ondanks dat ik niet zo van studs houd- de gouden studs maken hem stoer, maar door de patronen toch ook vrouwelijk.

De stoere aspecten voerde ik door in mijn broek en in de flatjes met skulls. Vervolgens ‘borduurde’ ik verder op de schoenen in de felle kleur groen: ik koos voor mijn kleurrijke ketting met dezelfde kleur groen. De top en het riempje koos ik daarop volgend weer in de kleur blauw die in de ketting zit. En zo zijn we rond!

Wat vind je van de outfit én van deze presentatie?

H&M top
Only jasje
Vila broek
Alysa Mode schoenen
Liameo.nl ketting
New Yorker riempje


Gefilmd door Bas Visserman, bewerkt door mij. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties