logo
27 October 2012

Margiela at H&M accessoires

Gepost in fashion

De afgelopen weken signaleerde ik op zo’n beetje elke modesite de beelden van Maison Martin Margiela at H&M: de nieuwe designer collectie van H&M, die vanaf 15 november in een paar winkels ligt en online te vinden is. Toch wilde ik nog even wachten op het delen van beelden met jullie, omdat ik vooral Lookbook beelden zag. Ik vind dat je daar moeilijk over de afzonderlijke items kunt oordelen. Ze geven wel een impressie, maar het is soms toch moeilijk te zeggen waar een stuk nou begint en ophoudt. Als je begrijpt wat ik bedoel…

Gelukkig verschijnen er nu ook meer en meer foto’s van de afzonderlijke items en kan ik zeggen: de kleding trekt me toch niet zo (terwijl de collectie heel apart is en ik niet bepaald vies ben van apart), maar de accessoires (zie hieronder) des te meer. Om in de verjaardagssferen te blijven: die wil ik bést als verlaat verjaardagskado!

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Wat vind jij van bovenstaande accessoires?


Bron afbeeldingen

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties