logo
7 October 2012

Outfit foto’s – Nog nooit gepubliceerd

Gepost in mijn outfits, overig

Ik ga jullie weer een rijtje foto’s laten zien die nooit eerder gepubliceerd werden. Omdat ik vaak tientallen foto’s maak van één outfit, en er uiteindelijk maar zeven in de post terecht komen, blijft er regelmatig goed materiaal in de map staan te niksen. Door ze aan jullie te laten zien kunnen jullie je geheugen nog eens opfrissen, en bovendien terugdenken aan die goede, oude zomer van dit jaar. Want, hoewel deze foto’s voor mijn gevoel een eeuwigheid geleden waren, de foto’s zijn allemaal van afgelopen voorjaar en zomer. Voor de duidelijkheid: boven de foto’s staat een link naar de originele outfitpost van de outfit.

Meer van deze foto’s zien? Eerder verscheen er al een deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4.

Timberlands
Photobucket

Sneakerwedges.
Photobucket

Shiny.
Photobucket

Petje op.
Photobucket

Narcissen.
Photobucket

Vintage jurk.
Photobucket

Het EK-jurkje.
Photobucket
Photobucket

Een beetje voor Pasen
Photobucket

Modemeisjes by Lake Side lancering
Photobucket

Wat is je favoriete foto uit het rijtje?


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties