logo
14 October 2012

Outfit – Leatherlook shorts

Gepost in overig

Ik vertelde laatst toch dat shorts echt niet mijn kledingstuk blijken te zijn? Nou, ik moet daar toch een beetje op terugkomen, want daarmee bedoelde ik eigenlijk strakke shorts. Waar mijn billen hun vrijheid wordt ontnomen, zeg maar. Lossere shorts vind ik geweldig want die geven júist vrijheid. Veel meer dan een rokje, bedoel ik. Super blij ben ik dan ook met deze leatherlook shorts die absoluut overal bij zullen passen, heerlijk zitten (elastiek is zo veel beter dan dat gehannes met knopen en ritsen), en toch een beetje gedurfd zijn.

Het zal niet lang meer duren of een panty als deze wordt te koud, dus ik maakte even gretig gebruik van de gelegenheid.

Tot slot dit denim vestje/giletje/whatever, waar ik overduidelijk steeds naar wil grijpen. Er geldt eigenlijk precies hetzelfde als voor de shorts: lekker stoer, comfortabeler dan denim mét mouwen en ook net even iets origineler dan een jasje.

Is dit iets wat jij zou dragen? Waarom wel/niet?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
New Yorker t-shirt
Primark via eBay gilet
New Yorker shorts
onbekende panty
Converse All Stars
H&M ketting
Ydeltuyt zonnebril


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties