logo
3 October 2012

Outfit – Mijn favoriete jurkje

Gepost in mijn outfits

Ik ben er al tig keer uitgescheurd (ja, echt waar: de kleermaker ziet me aankomen…), maar dat mag de pret niet drukken: ik denk dat ik ondertussen wel mag zeggen dat dit mijn favoriete jurkje is. Anderen kiezen voor een little black dress wanneer ze het even niet weten, waar voor mij dit jurkje een “altijd goed” optie is. Hij past bij elke gelegenheid: met hakken en blazer is het netjes, met slippertjes eronder is het een strandjurkje, en met een dik vest eroverheen is het een lichtpuntje in de duistere winter. Jullie hebben nog niet eens de achterkant gezien. Ook die is prachtig. De kleuren zijn daarbij enorm makkelijk te combineren en bovendien al prachtig bij elkaar: rood, oranje en lila… wauw! Ik ben simpelweg een beetje verliefd, verloofd, getrouwd met dit jurkje.

De bovenkant van dit alles vind ik erg leuk, maar ik ben blij dat de onderkant deels letterlijk in de schaduw staat. Ik weet niet of de legging nou zo’n hit is voor mij, en ik erger me dood aan de sokken die ik wel dacht te kunnen verbergen maar waar ik gedurende de dag toch in bleek te falen. En van de schoenen weet ik het ook niet zo. Flatjes hadden wellicht beter gepast.

Wat vind jij? Ook één van jouw favoriete jurkjes van mij?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Zara jurkje
Coolcat legging
H&M vestje
Hub schoenen
Triwa horloge
H&M ketting
Coolcat riempje
Marni at H&M tas


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties