logo
10 October 2012

Outfit – Ombre fur

Gepost in mijn outfits

Waarschijnlijk heb ik onderhand zo’n 893 keer verteld dat ik dol ben op (nep)bontjassen. Ik krijg er een heerlijk diva-gevoel van, ze zijn warm, ze passen bij bijna alles én ze zijn natuurlijk heerlijk zacht. Na er een paar in verschillende vormen en maten te hebben gehad, dacht ik: er moet maar eens wat variatie in komen. Zo kwam ik bij ombre (faux) fur uit. Ik neem aan dat ik niemand meer hoef uit te leggen wat ombre is? Ombre is de jas die je ziet, maar dan omgekeerd. Dat wil zeggen: de kleuren omgekeerd, van donker naar licht. Ik geloof dus niet dat je dit officieel ombre mag noemen, maar ach: het idee is hetzelfde, toch?

Wie een héél goed geheugen heeft kan de jas nog herkennen uit de C&A Fashionshow. Speciaal voor (een aantal van) de artikelen uit die show (waar ook de broek uit de vorige outfitpost in voorkwam overigens), heeft C&A nu een pagina op de webshop ingericht. Zo kun je eenvoudig alle meer ‘fashion’ items van C&A bij elkaar zien én aan de hand van het lookbook inspiratie opdoen hoe je je geshopte item het beste kunt combineren.

Ik combineerde de jas the sporty way, maar daarnaast ook een beetje ‘gek’ door het hoedje en de ketting. Zodat het allemaal niet te somber en ‘slobberig’ wordt (daar moet je mee uitkijken, met zo’n lang vest), maar het geheel toch een beetje aangekleed is.

Wat vind jij? Houd je van ombre in kleding?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided t-shirt
DKNY vest
H&M Divided broek
C&A jas
Nike sneakers
Primark ketting
H&M hoedje


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties