logo
12 October 2012

Outfit – Regendans

Gepost in mijn outfits

Weet je het nog? Dress Republic had al dit blousje met dubbel achterpand. Blijkbaar viel die in de smaak, want inmiddels hebben ze meer kledingstukken met dat soort ‘panden’, waaronder deze jurk. Nou ja, jurk… het is eigenlijk meer een topje met een extra voor en achterpand. Met een zwarte maillot eronder vond ik dat echter prima als jurkje kunnen. Sterker nog: wanneer ik mijn been een beetje opzij zette voelde ik me net Angelina Jolie met Het Been. Haar been werd, voor zover het al niet was, beroemd door deze foto. En wat zij kan moet ik ook kunnen, toch?

De vorige keer dat ik sterren droeg is me dat goed bevallen, dus ik besloot ook in deze outfit sterren centraal te stellen. Ze hebben iets glamorous, maar tegelijkertijd ook iets stoers door de puntige vorm. Hoewel ik ook dol ben op strikjes en hartjes: het kan niet altijd zoetzappig zijn.

Ik weet niet of het het leren jasje is, mijn eigenwijze gespetter in het water of het nummer ‘How we do’ van Rita Ora (dat ik op heb staan als ik dit schrijf), maar ik krijg een beetje een rebels gevoel bij deze outfit. Hoe zit dat bij jou?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Dress Republic jurkje
C&A jasje
Nero Bianco laarzen
Sacha ketting
H&M riem


Foto’s door Saskia van Schaik. 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties