logo
19 October 2012

Outfit – Relaxed chic

Gepost in mijn outfits

De titel van deze post was gewoon what popped into my mind toen ik naar onderstaande foto’s keek. Hoewel deze outfit niet zo bijzonder is, hóud ik ervan. Alles oogt comfortabel, niet te gemaakt, maar toch ook genoeg fashion wise bij elkaar. En wanneer de zon schijnt lijkt kleur ineens ook een stuk minder nodig. Van de zon wordt zelfs zwart een warme kleur.

De haren in mijn sjaal, wat zo lekker noncha staat, mijn maxijurk in de wind, de tas van goedgetast.nl die de outfit nog wat upgrade: het zijn een paar dingen die ik sterk vind aan deze outfit. Verder dan dat ik mijn vinger er niet opleggen. Soms klopt een outfit omdat je heel theoretisch uit kunt leggen hoe alles bij elkaar past, soms klopt een outfit omdat je er gewoon een goed gevoel bij helpt. Dat laatste heb ik dus in dit geval.

Tot slot kan ik alleen maar eindigen met nog meer positiviteit: deze maxi jurk, die verdient echt een medaille. Hij past precies, zit lekker, combineert makkelijk, is wat minder saai dan het gemak van een – eeeuhm- spijkerbroek, en is het hele jaar door te dragen.

En wat zegt jouw gevoelsmatige fashion sense?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided maxi jurk
Topshop via eBay vest
C&A jas
vintage riem
H&M Divided sjaal
Converse All Stars
goedgetast.nl tas


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties