logo
25 October 2012

Outfit – Vandaag is rood

Gepost in mijn outfits

Op mijn opleiding tot imagostyliste leerde ik dat je rood het beste kunt dragen wanneer je bijvoorbeeld een presentatie moet geven: rood geeft je kracht. Naast geel (zonnig) en roze (girly) is rood dan ook één van mijn favoriete kleuren. En vind ik het heerlijk dat ik weer eens een flinke dosis rood in mijn outfit heb gebruikt.

Ik kwam erachter dat deze sjaal van goedgetast.nl ongeveer dezelfde print is als de broek/legging (het is een dikke legging met zakken, dus ik vind dat hij wel als broek draagbaar is), dus het leek mij ideaal om die twee te combineren. Erbij koos ik voor mijn catchy zilveren topje, die jullie de vorige keer al zo leuk vonden. De schoenen vond ik er perfect bij passen doordat het zilver er weer in terugkomt en het grijs mooi aansluit bij de sjaal.

‘Niets meer aan doen!’, wat mij betreft. Maar wat vind jij?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Coolcat top
vintage blazer
V&D tregging
Primark schoenen
goedgetast.nl sjaal
H&M en Mango ringen


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties