logo
8 October 2012

Reminder! – Like, deel en win China Glaze On Safari lakjes

Gepost in beauty, overig

In mijn laatste Best of social post vertelde ik het al: op mijn Facebook pagina kun je onderstaande China Glaze lakjes uit de On Safari collectie winnen! De lakjes zijn een burgundy, beige en glittertint. Voor ieder wat wils dus en in ieder geval erg herfst proof!

Wat je hiervoor moet doen? Zie onderstaande afbeelding.

De lakjes worden verloot wanneer ik 750 ‘likes’ heb bereikt. Toen ik de laatste keer keek stond de teller op 739, dus we zijn er bijna! Je kunt nog gewoon meedoen met de actie als de teller de 750 al heeft bereikt, maar ik de lakjes nog niet verloot heb (dit zal ik hier vermelden).

Ik ben benieuwd hoe snel jullie zijn!

Photobucket

KLIK HIER OM MEE TE DOEN!

 

Succes!

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties