logo
12 October 2012

Wat willen jullie? – Updates op social media of updates op het blog?

Gepost in fashion, overig

Soms (oké: vaak) vraag ik me af wat het beste werkt voor mijn blog. Dit vraag ik dan aan mensen aan mijn omgeving, mensen waarvan ik denk dat ze er verstand van hebben. Maar eigenlijk (wat zij ook vaak zeggen) kan ik dat soort vragen soms beter aan jullie stellen. Jullie zijn immers degenen die hier komen lezen.

Op dit moment probeer ik dagelijks een aantal updates te tweeten en Facebook’en. Op deze manier kan ik actuele dingen en korte nieuwtjes met jullie delen. Ik plaats deze niet op mijn blog, omdat ze vaak afkomstig zijn van persberichten en andere bronnen, en andere sites en blogs die informatie dus ook krijgen en delen. Ik wil mijn content hier graag zo uniek mogelijk houden, dus besloot ik dat soort perichten alleen via social media te delen.

Photobucket

Nu denk ik dat het wellicht toch beter is om deze korte nieuwtjes en updates hier op mijn blog te gaan plaatsen. Mijn blogposts zijn immers vrij lang soms, en die korte posts zijn voor jullie waarschijnlijk een fijne, luchtige afwisseling. Bovendien zit ook nog steeds niet iedereen op Twitter en Facebook. Ook kan ik zo dagelijks meer posts aanbieden en kunnen jullie op één plek de meeste informatie die ik verspreid vinden. De activiteit op (met name) mijn Facebook pagina zal hierdoor wel wat afnemen.

1. Kies je voor unieke content en wil je de nieuwtjes, tips en korte updates dus gescheiden van mijn blog zien?

2. Of kies je voor één plek waar je zowel diepgaander als luchtiger kunt lezen over mode, beauty, etc.?

Ik maak het makkelijk voor jullie: antwoord gewoon met 1 of 2 en let me know!

P.S. Indien er genoeg animo is voor het laatste, dan start ik vanaf maandag met het toevoegen van korte updates op mijn blog.


Foto’s door mij. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties