logo
6 November 2012

19 jaar, 19 prijzen! – Win een Nivea bodylotion voor onder de douche

Gepost in beauty
Omdat ik 19 jaar ben geworden geef ik 19 prijzen weg. De beauty prijs van vandaag is de vijftiende van de 19.

Het was erg leuk om te lezen wat jullie allemaal gokten toen ik jullie als hint voor deze winactie ‘douche’ gaf. Het antwoord geeft de titel al: de vijftiende prijs die je kunt winnen is een Nivea bodylotion voor onder de douche!

Photobucket

Nog niet gehoord van dit nieuwe fenomeen? Klik dan even terug naar deze post en vindt daar bovenaan de link naar het grote nieuws. Nivea heeft namelijk de ideale bodylotion op de markt gebracht: een bodylotion die je niet na het douchen hoeft op te smeren, waarna al je kleren aan je lijf plakken. Deze bodylotion breng je gewoon tijdens het douchen al aan: wanneer je uitgedoucht bent hoef je niet meer te smeren én heb je toch geen droge huid. Wat wil ons vrouwelijk geslacht nog meer?

Photobucket

Win!

Ook een beetje meer douchegemak ervaren/tijd besparen (dat rijmt!)?

1. Volg fashionisaparty.com via minimaal één van de volgende social media: Facebook / Bloglovin /Twitter

2. Tweet, like (via Bloglovin of Facebook) of deel (via Twitter of Facebook) (over) deze winactie.

3. Laat een reactie achter waarin je vermeldt dat je mee wilt doen, waar je me volgt en waar/hoe je getweet/geliked hebt.

Let op: foutieve/incomplete inzendingen worden niet meegeteld. Deze actie is geldig voor lezeressen woonachtig in Nederland en België. Meedoen kan t/m 11 november 2012. De winnaressen worden willekeurig gekozen en krijgen persoonlijk bericht. De bodylotion is geschikt voor een normale huid.

Succes!


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties