logo
30 November 2012

Best of Social – November

Gepost in overig, persoonlijk
De highlights van mijn social media kanalen de afgelopen maand vind je hier!

Het is het grootste cliché ooit, maar jeetje: voor mijn gevoel schreef ik Best of Social – Oktober echt drie dagen geleden. November is voorbíj gevlogen.

Het was de eerste volle maand dat ik niet alleen twee grotere, maar ook twee kleinere updates per dag plaats. Mocht je even tijd hebben: laat je feedback daarop zometeen achter bij de reacties!

Eerst is het tijd om te kijken naar de opvallendste tweets en andere social media updates van mij, afgelopen maand.

Photobucket
Toen Soldaat van Oranje tot langst lopende musical ooit werd uitgeroepen, was dit wat ik dacht.


Photobucket
Het fascineert me nog steeds enorm: dat je ouder wordt, maar je niet anders gaat voelen. Terwijl je als je jong bent, denkt dat je heel wat zult zijn als je ouder wordt. Ik wel tenminste.


Photobucket
Ik spotte felgekleurde blauwe en groene pistol look-a-like laarsjes bij Sacha, inclusief een fijn prijskaartje.


Photobucket
LINDA. 100 heb ik ondertussen van kop tot staart gelezen, en ik kan dus eerlijk zeggen dat ik het écht een aanrader vindt. Hij kost zo’n zes euro’s, maar die euro’s krijg je absoluut aan ‘mentale voeding’ terug. Zeker: hij staat voor de helft vol met advertenties. Maar dan blijft er nog écht veel te lezen en moois over.


Photobucket
Wat vinden jullie? Leuk idee?


Photobucket
Het is alweer een tijd geleden dat ik hier deelde dat Bershka een filiaal in Arnhem gaat openen. Toch is hij helaas nog lang niet af en voorlopig alleen open voor bouwvakkers.


Photobucket
Mag ik even zeggen dat als je botox hebt gebruikt je een soort van geen ‘recht’ meer hebt om mooi te zijn? Waar is dat spul dan voor bedoeld? Goede genen, goede botox: whatever. Daarmee zeg ik overigens niet dat ik voor botox ben of iets dergelijks, ik sta hier vrij neutraal tegenover.


Photobucket
Nee, deze foto is niet in scène gezet: ik wilde écht zo aan mijn maaltijd beginnen.


Photobucket
Mijn persoonlijke dieptepuntje in LINDA. 100 vond ik toch wel de column van Sylvia Witteman. Ik vind haar opzich heel goed en ben erg vóór schrijversvrijheid, maar ik wilde wel laten weten dat ik hierdoor geraakt werd. Dat, terwijl dat naar mijn idee niet echt de bedoeling was (maar ik mag natuurlijk niet namens Sylvia praten)…


Photobucket
…in ieder geval was er niet veel begrip vanuit Sylvia’s kant. Iets wat ik waarschijnlijk ook niet kan verwachten van iemand die best veel kritiek over zich heen zal krijgen, maar óók een duidelijke achterban heeft. Die mij liet weten dat mijn reactie dus wél een soort van overgevoelig was.

Verder is de ruimte hier te kort om inhoudelijk op dit ‘euvel’ in te gaan.


Photobucket
Al word ik 150, ik zal me altijd een Brabander blijven voelen. Ook al vier ik dan geen carnaval: ik vier zéker geen St. Maarten. Zit niet in mijn bloed.


Photobucket
Als het om Sinterklaas draait ben ik stiekem nog een jaar of vijf. Ik ben er alweer een hele week klaar voor!


Photobucket
Het stikte deze week van de geruchten over een samenwerking tussen Givenchy en H&M. En met een vaag antwoord laat ik me toevallig niet afschepen. Niet dat ik er geen begrip voor heb dat ze zo vaag doen: dat hoort natuurlijk ook een beetje bij de magie van het hele desiger samenwerkingen circus.


Photobucket
De profielfoto’s op alle sociale media werden geupdate met een echte herfstfoto. Ik heb serieus een lijst met alle sociale media die ik moet updaten als ik die met bijvoorbeeld een nieuwe profielfoto moet updaten. Hier komt ie: Twitter, Facebook (2x), Hyves, Photobucket, Fashiolista, Google +, Gravatar, Intense Debate, Disqus en Instagram (en mijn blog natuurlijk). Ik ben er onderhand een halve middag zoet mee, maar ik doe dat soort dingen nou eenmaal graag gestructureerd in één keer.
Ladies, dit hadden jullie natuurlijk alláng kunnen lezen op Twitter en Facebook. Juist, hiermee wil ik heel lief vragen of je me daar wilt volgen.

Wat vond je de leukste tweet/foto?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties