logo
9 November 2012

Outfit – Clowntje

Gepost in mijn outfits

Met zo’n bolhoedje en ruitjesbroek voel ik mezelf net een clowntje. Snap je de associatie? Opnieuw heeft het druilerige herfsweer (en dit keer is het wél te zien op de foto’s…) de meest kleurrijke ‘ik’ in mij naar boven gehaald.

Wat vinden jullie van mijn haar op deze manier? Ik denk dat het a-symmetrische piekhaar de ‘clowntjes look’ alleen maar versterkt, en ik weet niet of dat nou leuk is of niet. Als ik mijn haar los had gedragen had alles een stuk gewoner geoogd waarschijnlijk, maar nu oogt het allemaal weer een beetje verkleed.

De broek vind ik erg leuk omdat het een ruit is, die op dit moment weer helemaal terug is, maar geen standaard ruit. Bovendien is de basiskleur geel, en dat scoort bij mij uiteraard pluspunten.

Oh, en zie je die mooie nagellak? In dit buitenlicht kun je nog beter zien hoe mooi hij is. Het is de Glitter Gal lak die ik hier al liet zien.

Wat vind jij?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M truitje
Primark denim jasje
vintage broek
Converse All Stars
Conley’s sjaal
H&M Divided hoedje


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties