logo
2 November 2012

Outfit – Draagbaar grijs

Gepost in mijn outfits

Als er één kleur draagbaar is, dan is het wel grijs. Misschien nog wel meer dan zwart. Grijs is geschikt voor alle seizoenen, kun je vinden in ontzettend veel tinten en past o-ver-al bij. Maar aan de andere kant kan grijs natuurlijk ook grijze-muizerig zijn. En dat is vanzelfsprekend niet mijn bedoeling: grijs mag dan wel draagbaar zijn, het moet niet omslaan naar saai. Wat heb ik daar bij deze outfit aan gedaan?

Om te beginnen heb ik mijn blauwe bontje weer eens uit de kast getrokken. Die zorgt standaard voor een lichte dosis glamour. De metallic blouse en glitterdetails op mijn Bullboxer laarsjes vullen dat mooi aan. De lichte broek houdt het geheel fris, en zorgt ervoor dat het grijs niet omslaat naar grauw.

Over de glitterlaarsjes gesproken: je zag ze natuurlijk al eerlijk in het bruin. Maar, zoals in deze outfitpost centraal staat, grijs is wat draagbaarder (en zilver ook!). Niet alleen draagbaar in de zin van ‘goed te combineren’, maar ook in de zin van ‘comfortabel’. De zolen lijken namelijk van een soort hout, maar zijn eigenlijk van een soort kunststof die heerlijk meeveert tijdens het lopen. Maar dat doen de bruine vanzelfsprekend ook: het zijn gewoon heerlijke laarsjes!

Vind jij grijs ook zo draagbaar? Waarom wel/niet?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M blouse
vintage bontje
H&M Divided jeans
C&A riempje
Bullboxer enkellaarzen


 Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties