logo
22 November 2012

Outfit – Papegaaitje leef je nog?

Gepost in mijn outfits

Toen ik deze trui zag, dacht ik echt: ‘waaaaah!’. Hij is afkomstig van She Inside en dat is eigenlijk zó’n gave webshop. ‘Eigenlijk’ omdat ik de neiging heb dat te vergeten, one way or another. Bij deze neem ik me voor er vaker te kijken. Het leuke aan de trui is met name dat er wel duidelijk papegaaien op staan, maar nou ook weer niet zó duidelijk dat het heel kinder- of cartoonachtig wordt.

Pas toen ik de foto’s terug zag viel me eigenlijk op dat ik uit ben gegaan van de primaire kleuren. Met een beetje steun van zwart en wit, maar dat zijn officieel geen kleuren toch? Het resultaat vind ik eigenlijk geweldig. En had ik al gezegd dat jullie tegen me moeten zeggen dat ik vaker rode lipstick moet krijgen? Oh, al heel vaak? Nou ja, ik luister nog niet echt geloof ik.

Wat vinden jullie van mijn trui?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
She Inside trui
H&M broek
Asos riem
H&M Trend schoenen
New Yorker sjaal


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties