logo
30 November 2012

Outfit – Pony hair

Gepost in mijn outfits

Alle soorten, maten, kleuren en materialen schoenen heb ik zo’n beetje gehad. Fijn is het om dan weer eens verrast te worden door nét dat soort dat ik nog níet had. Toch, geloof me: vernieuwend of niet, schoenen lukt het bijna altijd wel om een glimlach of groter op mijn gezicht te krijgen. Hoe ze het doen weet ik niet, maar ik heb een groot zwak voor ze. Bij deze Bullboxer laarsjes was het méér dan een glimlach. Ik vind ze echt gewéldig. Het pony hair materiaal (wat ik dus nog niet eerder heb gehad) is zo chic en bovendien lekker “divaïsch” in combinatie met de kleur.

Doordat de rest van de outfit lekker noncha is, vind ik dat deze outfit schreeuwt: ‘ik ga voor comfort en nonchalance maar níet als het om mijn schoenen gaat: die moeten knallen’. En dat doen ze!

De laarsjes zijn nog maar moeilijk te vinden helaas. Je vindt een blauwe variant zónder het pony hair o.a. bij Cafe Moda

Om de bovenkant toch in balans te houden en niet te veel een ‘bijééngeraapt zooitje’ te laten zijn door het slobbervest en de wijde blouse, draag ik het kraagje. Die geeft aan de bovenkant nét dat toefje vrouwelijkheid die de schoenen aan de onderkant geven, en geven me bovendien het knusse wintergevoel.

Heb jij (weleens) schoenen met pony hair (gehad)?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided blouse
Miss Selfridge via eBay vest
H&M rokje
Asos kraagje
Bullboxer laarsjes


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties