logo
16 December 2012

Als het Internet mijn kledingkast was, dan droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer naar een lekkere sweater neig. Je weet wel: zo’n sportief ding, die lekker zacht en comfortabel aanvoelt. Die je niet glad hoeft te strijken en niet recht hoeft te trekken: heerlijk! De sweater staat in deze ‘Als het Internet mijn kledingkast was…’ dan ook centraal.


Photobucket
Zoe Karssen – €134,75


Photobucket
ASOS – €41,67


Photobucket
Kunert – €20,-


Photobucket
Mery – €79,95


Bovenstaande sweater, van Zoe Karssen, vind ik erg leuk omdat hij aan de ene kant sportief en stoer is, maar aan de andere kant (door de tekst, kleur en schouderdetails) ook weer iets vrouwelijks en schattigs heeft. Omdat zo’n sweater natuurlijk niet echt met je figuur meeloopt, leek het mij een goed idee om er een kokerrok onder te dragen. Zo kun je toch nog wat figuur zien.

De outfit maak ik af met schoenen in de stijl van de sweater: stoer, maar toch ook vrouwelijk. Deze schoentjes zijn stoer door de print, maar vrouwelijk door hun smalle model. Bovendien vind ik de combinatie tussen het zachtroze en khaki erg mooi. Praktisch is het alleen niet echt om ze te dragen: ze zijn er alleen nog maar in het (voor mij veel te grote) maat 42.

Tot slot draag ik natuurlijk een lekker dikke maillot mét (handig!) versteviging bij de tenen en hiel. Vooral bij de tenen wil ik nog wel eens gaten maken, dus dat kan ik goed gebruiken.

Zou jij dit dragen? Waarom wel/niet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties