logo
15 December 2012

Cafe Moda SALE – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Om de favorieten van deze week te bepalen bedacht ik me: bij welke winkel heb ik momenteel een lang verlanglijstje? Dat zijn er standaard meerdere, maar Cafe Moda scoort in ieder geval hoog als antwoord op die vraag. Er zijn altijd een hoop schoenen uit het assortiment van Cafe Moda die ik leuk vind, maar fijn is dat op dit moment die schoenen ook nog bijna allemaal zijn afgeprijsd. Een hoop schoenen zijn met de helft afgeprijsd (dat tikt aan!), maar een korting van 25% is toch ook al fijn.

Normaal houd ik hier nu een praatje als: deze schoenen vind ik helemaal te gek, die vind ik een beetje leuk, etc. Eigenlijk weet ik in dit geval niet zo goed wat ik op moet schrijven. Onderstaande schoenen zijn voor mij allemaal vrij gelijkwaardig. Wél zijn ze allemaal heel anders (qua stijl): glamorous, stoer en elegant. Iets speciaals houd ik toch met de sleehaklaars, die ik laatst al liet zien in ‘Als het Internet mijn kledingkast was…’. Die heeft namelijk van al deze stijlen íets en daar houd ik van.

Photobucket
V.l.n.r.: Glitterlaars, €60,- / Paillettenlaars, €60,- / Plateaubootie, €50,- / Rode laars, €100,- / Leren laars, €60,- / Sleehaklaars, €60,-Zit hier niets bij wat je aanspreekt? Geen wonder, het is ook mijn smaak en ik ben er maar één. Hier vind je alle andere sale artikelen van Cafe Moda.

Verzendkosten bedragen standaard €4,95, maar psstt… die kun je terugverdienen wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Betalen kan met creditcard of iDeal.

Welke is je favoriet van deze zes?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties