logo




18 December 2012

De leukste reacties – December

Gepost in overig
In De leukste reacties zet ik eens per maand wat reacties, van de maand tot dusver, bij elkaar die er uitsprongen voor mij. Interactie vind ik erg belangrijk op mijn blog, en daardoor zet ik graag jullie input in het zonnetje.

Ook deze maand ontving ik gelukkig weer een heleboel speciale reacties. Ik wil vooral graag zeggen dat ik het echt hartverwarmend vond hoe goed jullie reageerden op dit stukje. Ik werd er echt wel even stil van dat jullie massaal zeiden: ‘je hebt het verdiend’. Dat maakt dat ik pas écht met een goed gevoel even een weekje van de site af  ‘durf’. Want daar heb ik niet te veel de nadruk op willen leggen, maar het is er wel degelijk: angst. Om los te laten. Iets wat ik al bijna vier jaar vast heb. En dat leken jullie perfect aan te voelen.

Outfit – Grauw
Photobucket
Wanneer ik een heel ander soort outfit post dan jullie van mij gewend zijn, merk ik een soort verwarring. Ik vind dat wel grappig, want het houdt jullie ‘wakker’, maar tegelijkertijd ben ik soms bang dat jullie er ook een beetje van schrikken. Op mijn grauwe outfit van deze maand kwamen héél wisselende reacties. De meesten twijfelden even, maar vonden het uiteindelijk links of rechts wel wat hebben.


Outfit – Statement oorbellen
Photobucket
Je kunt mij eigenlijk geen betere waardering geven dan dat je mijn eigenheid waardeert. Dat vind ik echt prachtig. Hester heeft mijn blog de vorige of deze maand ontdekt en heeft sindsdien aan de lopende band van deze mooie reacties.


Outfit – Met Big
Photobucket
Lin heeft sinds afgelopen zomer een jong van mijn Big (Sooki heet ze) en ik ben dus heel benieuwd hoe het met haar gaat. En ja: ik ga inderdaad wel eens met mijn konijnen lopen op het gras. Ze vinden dat geweldig! Totdat ze er weer af moeten…

Outfit – Cowboy laarsjes
Photobucket
Als mensen vragen wat voor soort mensen mijn blog lezen dan zeg ik: vaak mensen die zelf helemaal niet zoveel met mode hebben. Hoe vaak hoor ik wel niet: ‘ik zou het zelf nooit dragen’, ‘mijn stijl is een stuk meer basic’, ‘ik lees verder geen modeblogs’, etc.? Waarmee ik natuurlijk niet wil zeggen dat als je mijn stijl niet hebt, je niet van mode houdt: wat ik wil zeggen is dat ik het mooi vind om juist de groep ‘mode groentjes’ op mijn manier met mode kennis te kunnen laten maken. Daarbij hoort ook het stimuleren van hun creativiteit.


Terugblik – Mijn haar in 2012 (deel 1)
Photobucket
Eerlijk gezegd stond ik er zelf ook een beetje van te kijken hoeveel verschillende kapsels uit het afgelopen jaar ik bij elkaar kon verzamelen. Bijna geen één outfitpost zat het hetzelfde eigenlijk.


Outfit – Een frisse winter
Photobucket
Grappig aan Sabine vind ik altijd dat ze zo kort maar krachtig is. Ik ben zelf ook vrij direct (maar dan weer niet zo kort van stof) in het dagelijks leven, dus ik houd daar wel van.


Outfit – De blokhak
Photobucket
Deze schoenen waren niet de enige items waarvoor iemand terug naar de winkel wilde rennen. Vaak genoeg hoor ik, wanneer ik bijvoorbeeld iets van H&M draag, dat mensen het gezien hebben in de winkel, hadden willen kopen, terug hebben gevangen, en weer helemaal opnieuw enthousiast zijn geworden nadat ze het mij hebben zien combineren. Leuk hè?


Review – Boek “Style Feed, The World’s Top Fashion Blogs”
Photobucket
Gelukkig lukt dat enthouisasmeren niet alleen met mijn outfits, maar ook met mijn schrijven…




Heb je jouw reactie gespot in dit lijstje?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties