logo
29 December 2012

Outfit – Allemaal net niet

Gepost in mijn outfits

Je hebt van die dagen dat de outfit foto’s allemaal nét niet mee zitten. Dat ik er halverwege achterkom dat er konijnenharen op mijn trui zitten en dat mijn shirt de hele tijd onder mijn trui uitkomt. Dat mijn lipstick met de steen van mijn ketting matcht die er nét af is gevallen en dat “je haar zit wel een beetje wild!”. Kortom: dat je je afvraagt of een vieze overal niet nog beter had gestaan.

Gelukkig valt het resultaat op de foto’s mee en blijft er van de haren op de trui niet veel over. De oranje steen op de ketting moeten jullie er maar even bij bedenken en voor een wit shirt kunnen jullie vast wel een keer je oogjes dicht knijpen, toch? Dat doe je bij je vriend/vader/broer/opa ook vast wel eens.

Los van alle hierboven genoemde dingen vind ik deze outfit wel in balans. Niet te veel kleur en niet te weinig. Achteraf had ik misschien beter voor wat kleurrijkere schoenen kunnen kiezen, zodat er niet alleen aan de bovenkant kleur voorkomt. Toch zou de outfit dan qua “opbouw” voorspelbaarder zijn en lijken op eerdere outfits als deze, vind ik.

Wat vind jij? Allemaal net niet, of allemaal net wel?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M Divided trui
H&M broek
Hub schoenen
eBay ketting
tweedehands riem


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties