logo
17 December 2012

Outfit – Een dik pak sneeuw

Gepost in mijn outfits

Inmiddels is de sneeuw inderdaad weg (zoals iemand van jullie gisteren vroeg), maar tot dit weekend heeft er hier wel degelijk sneeuw gelegen. De omgeving van Arnhem is, samen met vooral Limburg, de plek in Nederland waar het in de zomer vaak het warmste en in de winter vaak het koudste is. Waar ook de meeste sneeuw valt en deze het langste blijft liggen. Dat hebben we gemerkt! Bereid je voor op een hoop outfits in de sneeuw de komende week. Een mooier decor is er niet, if you ask me.

Een moeilijke vraag is wel: wat draag je met zo’n pak sneeuw? Nou in ieder geval iets warms, waarbij hoofd, handen, benen en tenen niet vergeten moeten worden. Iets wat ik dus wel had gedaan. Aangezien ik in een vrij heuvelachtig gebied woon, houden de bussen er hier het eerst mee op met slecht weer (= gevaarlijk). Dat was ik even vergeten, waardoor ik dus op een bus kon wachten totdat ik een ons woog. Toen ook nog bleek dat ik mezelf had buiten gesloten, ben ik maar gaan lopen naar mijn plek van bestemming. Zo’n half uur later was ik er toch héél zeker van dit soort weer echt superieur is aan leuke kleding en hoopte ik alleen maar dat ik de allerlelijkste muts en handschoenen spontaan op straat zou tegenkomen. Om me alsje, alsje, alsjeblieft warm te houden.

Afin, ik leef nog en kan nu wel heel stoer doen: het is niet de eerste keer dat zoiets me gebeurt en het zal ook niet de laatste keer zijn. Volgend jaar denk ik toch weer: mooie kleren zijn er om aan te doen. Ook met slecht weer.

Wat draag jij met slecht, koud weer?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Only blouse
C&A jack
G-Star via wehkamp.nl cape
Nefertiti shorts
Bullboxer schoenen
Zalando Collection tas


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties