logo
30 December 2012

SOHO Collection SALE – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

SOHO is een merk van V&D en blijkt verrassend leuke dingen te hebben. Vaak zie ik in een V&D winkel door de bomen het bos niet meer, omdat ze zóveel merken en shop-in-shops hebben, dat ik gewoon niet weet waar ik kijken moet. Daarom vind ik de webshop prettig: daar heb je een beetje meer overzicht en kun je op merk selecteren. In het sale gedeelte van SOHO vond ik een kleurrijke blazer, een turquoise Zara look-a-like blazer, een mooi aztec print vest, een licht nepleren jasje, een te gekke donkergroene nepleren broek en een stoer paillettenjasje:


Photobucket
V.l.n.r.: Kleurrijke blazer, €29,- / Turquoise blazer met glittereffect, €39,- / Vest met aztec print, €29,- / Nepleren jack, €25,- / Donkergroene nepleren broek, €29,- / Paillettenjasje, €49,-


Voor de originele prijs zou ik het merk te duur vinden, maar nu in de sale blijven er leuke prijzen over. Zoals je uit de alinea hierboven al op kon maken, ben ik vooral helemaal weg van de donkergroene broek. Eigenlijk wil ik een nepleren broek in donkergroen al deze hele winter. Ook het lichte, nepleren jasje vind ik erg mooi. Ik denk dat hij erg stoer en toch vrouwelijk staat.

Meer afgeprijsde artikelen van SOHO vind je hier. Bij V&D kun je je online bestelling gratis afhalen in een filiaal of thuis laten bezorgen voor €3,95 (dit geldt voor de meeste artikelen). Bestellingen boven €75,- worden altijd gratis bezorgd. Betalen kan met Paypal, iDeal, creditcard en sommige artikelen deels met Airmiles.

Wat vind je van deze zes items?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties