logo
22 January 2013

Actiepagina.nl – Exclusieve en populaire kortingscodes!

Gepost in overig
Dit is een advertorial. 

Eén van de populairste kortingssites is Actiepagina.nl (check de Facebook pagina maar als je me niet gelooft!).  Het voordeel van Actiepagina.nl tegenover andere kortingssites, is dat je op Actiepagina.nl óók codes van o.a. reisorganisaties en online warenhuizen vindt en niet alleen van kleding en schoenen. Natuurlijk vind je er ook veel kortingscodes die wél modegerelateerd zijn (tja, die heb ik toch het liefste), zoals een… Zalando kortingscode.

PhotobucketVoor wie nog niet helemaal weet wat een kortingscode precies inhoudt: dit is een code die verstrekt wordt door een webshop, en die je gebruikt bij het winkelen op die webshop. De naam zegt het al: je krijgt er korting door. Bedrijven proberen er nieuwe klanten mee te trekken of op een andere manier de klant over te halen tot een bestelling. Daar hebben wij natuurlijk geen probleem mee, al is het wel lastig dat je vaak nét even niet weet of er nou een kortingscode beschikbaar was van de webshop waar je op dat moment een bestelling wilde plaatsen. Hiervoor kun je in het vervolg Actiepagina.nl inschakelen: in het zoekveld bovenaan de pagina typ je de webshop in waar je wilt shoppen. Actiepagina.nl vertelt je vervolgens of er een kortingscode geldig is en zo ja: welke dan?

Photobucket
Hier heb ik gezocht op Vimodos. Actiepagina.nl vindt een kortingscode voor 10% korting. Actiepagina.nl verzamelt niet alleen kortingscodes die door webshops zijn uitgegeven: ze regelen zelf ook exclusieve codes die in principe alleen op hun site te vinden zijn. Hiervoor kun je ze het beste volgen via de eerder genoemde Facebook pagina. Daar zijn ook regelmatig toffe acties te vinden: een paar weken geleden kon je er nog een paar schoenen van Sarenza.nl winnen!

En voor de echte blog die-hards: Actiepagina.nl is ook te volgen via Bloglovin! Op Bloglovin volg je je favoriete blogs, maar dus ook de laatste kortingscodes.

Kende jij Actiepagina.nl al?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties