logo
11 January 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Misschien komt het omdat het alles er zo verdord en triest uit zit op het moment: als vanzelf kwam er een groene outfit uit mijn vingers dit keer. Felgroen is geen héle gebruikelijke kleur in mode, dus een groene outfit oogt meteen erg origineel. Stoer en vrouwelijk, zo zou ik deze outfit noemen. Ik kan geen twee stijlen bedenken die beter samen gaan dan die twee.

Photobucket
YMC – €199,50


Photobucket
Eleven Paris – €39,97


Photobucket
8MM. – €39,99


Photobucket
Dept – €34,99


Photobucket
Timberland – €159,95Hoewel het bovenste gedeelte van de trui meer goudkleurig is en de Timberlands meer bruin zijn, vind ik het leuk hoe de verschillende tinten groen (of bijna groen dus) hier met elkaar matchen. De kleur van de jas en sjaal zijn vrij uitgesproken, waardoor ik de overige kleuren wat rustiger heb gehouden. De jas zou wat tuttig kunnen zijn wanneer je er bijvoorbeeld pumps onder zou dragen: vandaar dat ik voor deze stoere laars heb gekozen. Ik heb deze Timberlands al een aantal keer in het echt gezien op straat, en ik vind ze altijd zo tof staan!

Tot slot moet deze outfit ook bestand zijn tegen de dalende temperaturen, die ons waarschijnlijk weer opwachten het komend weekend.

Ik denk dat deze outfit heel draagbaar is voor de meesten van jullie, maar ik ga jullie natuurlijk niets in de mond leggen. Dus: Zou jij deze outfit dragen? Waarom wel/niet?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties