logo
21 January 2013

Battle of the outfits – Number t-shirt

Gepost in mijn outfits
In Battle of the outfits laat ik drie outfits zien waarin ik hetzelfde kledingstuk, accessoire of paar schoenen heb gedragen. Aan jou is vervolgens de vraag: welke outfit heeft de battle gewonnen… 1, 2 of 3?

Bij mij gaat een item zeker niet de prullenbak in, op het moment dat de trend over is. De trend van de ‘number tees’ was overduidelijk een ééndagsvlieg afgelopen zomer. De trend kwam opzetten met dank aan Isabel Marant, was kort heel hevig (vooral onder modebloggers), en werd deze winter dus niet doorgezet. Zag ik er een paar maanden geleden iedereen nog mee, nu níemand meer. Ik vind dat best bizar. Bij mij duurt het veel langer voordat ik aan een trend wen en er aan mee wil doen, en duurt het ook veel langer voordat ik erop ben uitgekeken. Herkennen jullie dit? Ik ben benieuwd hoe dit voor/bij jou is!

Normaal wil er in deze rubriek nog wel eens een outfit voorbij komen van een jaar of twee geleden, maar deze outfits zijn alledrie vrij recent. Ik heb het t-shirt dan ook pas sinds deze zomer. Hoewel het misschien een zomershirt is, vind ik hem ook heel erg goed in een winter item te transformeren met bijvoorbeeld een dik vest. Net zoals het van zomer- naar winterjurkje. Bij de derde outfit was het herfst en al een stukje kouder: daar zie je ‘het bewijs’ dat je het shirt niet alleen met hoogzomer kunt dragen.

Deze derde outfit is ook mijn favoriet. Er gebeurt lekker veel, maar niet zoveel dat het chaotisch wordt. De eerste outfit vind ik wat dat betreft aan de simpele kant. De print van de broek is vrij druk, maar toch mis ik iets van accessoires. De tweede outfit vind ik het meest oncharment van de drie: het losse shirt, de losse broek, het losse vestje: het doet niet echt wat voor mijn lichaam.

Ben jij het met me eens? Of kies je een andere winnaar voor deze battle?

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.

Photobucket
Bekijk hier de originele outfitpost van deze outfit.


New Yorker t-shirtFoto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties