logo
3 January 2013

De rollen omgedraaid – Saskia op hakken

Gepost in persoonlijk
In De rollen omgedraaid laat ik één van mijn “fotografen” voor de camera staan, en sta ik erachter: we draaien de rollen om.

Als je mijn zusje Saskia nu ziet, herken je haar bijna niet meer hoe ze een jaar geleden was. Qua stijl bedoel ik dan. Ik was een beetje vergeten hoe snel dat kan gaan op die leeftijd (13). Petten en hoedjes (waar ze een jaar geleden nog mee naar bed ging: zoveel droeg ze ze) zijn bijna helemaal van het toneel verdwenen. Af en toe draagt ze nog een muts, maar haar stijl is de laatste maanden 200% vrouwelijker geworden. En daar horen bij… hakken.

Naar het kerstgala op school droeg ze hogere hakken dan hier, maar voor dagelijks gebruik vind “ons pap” dat ze eigenlijk te jong is voor hakken. De hoogte van deze laarsjes werd uiteindelijk de limiet. Stiekem waren de  sneakerwedges, die ze compleet afgedragen heeft, nog hoger waarschijnlijk, maar ssshht: dat weten papa’s niet.

Wat vind jij van Sas’ “hakken”?

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
H&M trui
H&M broek
Forever 21 enkellaarsjes


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties