logo
22 January 2013

De stijlvolste dames, heren en stylisten van 2013

Gepost in fashion

Vanavond wordt één van de belangrijkste en populairste awardshows op modegebied in Nederland gehouden: de ELLE Style Awards, georganiseerd door tijdschrift ELLE. Wellicht herken je de awards nog hiervan?

Bij de ESA kun je zonder uitnodiging niet aanwezig zijn, maar natuurlijk wel via Twitter (gebruik #esa13 als je zelf meetwittert) en Facebook volgen wat er gebeurt en wie er wint. Helaas is er, zoals vorig jaar, geen livestream verbinding om de awardshow live te kunnen volgen.

Er wordt een award uitgereikt aan de beste stylist (ELLE H&M Stylist Award), aan een bekende Nederlandse dame  met de beste stijl en smaak (Personal Style Award) en één aan de stijlvolste bezoek(st)er (bELLE/beau of the ball). ELLE heeft de kanshebbers genomineerd, de winnaars worden vanavond door een jury gekozen.

De genomineerde stylisten vind je hier en van de genonimeerden voor de Personal Style Award heb ik prachtige foto’s.

Photobucket
Georgina Verbaan.


Photobucket
Tjitske Reidinga.


Photobucket
Sigrid ten Napel.


Photobucket
Njtam Rosie.


Photobucket
Cata Pirata.De stijl van deze dames ken ik echt te slecht om een favoriet uit te kunnen spreken. Sterker nog: voordat ik een interview met hen in ELLE januari las, kende ik alleen Georgina Verbaan, Tjitske Reidinga en vaag Sigrid ten Napel van deze vijf. Toch vind ik het wel een positief punt dat ELLE niet de meest bekende, maar – in hun ogen- de meest stijlvolle vrouwen heeft gekozen.

En? Zit je vanavond achter je computer/laptop/tablet/mobiel?


Foto’s door Cornelie Tollens.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties