logo
11 January 2013

Fashion crush – Cropped sweater

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Zoals je wellicht weet houd ik van laagjes. Door laagjes kan ik veel verschillende dingen op en over elkaar dragen = combineren. En kleding combineren is toevallig één van die dingen die ik het allerliefste doe.

Vandaar dat ik zo enthousiast werd toen ik onderstaande cropped sweater zag: wanneer je er een leuk blousje met printje onder zou dragen, zie je daar veel meer van! Ook lijkt het me grappig om een ketting óver de blouse, ónder de trui door te dragen. Of om de cropped sweater over een andere trui aan te trekken. Kortom: tal van mogelijkheden! Heeft H&M dit gelezen?

PhotobucketWat vind jij van zo’n cropped sweater?


Bron afbeelding.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties